8 Kasım 2016 Salı

Balıkçı Bakkal Sokak'tan Bir Sahne (A Scene From Balikci Bakkal Street)


     Kademeli çatılar ve merdivenleri defterimde ağırlamayı seviyorum, ailemin oturduğu çevrede bulunan bu sokak çizilmeyi hak ediyordu, bende buna direnmedim.

     I love to host graded rooftops and stairs in my sketchbook. When sitting my family home's neighbourhood, i think, that street deserves to draw and i didn't resist to it.

3 yorum:

  1. 'Moleskine Watercolour Notebook' nereden bulabilirim acaba? Bu arada hangi kalemi kullanıyorsunuz? Sizin çalışmalarınıza bakınca çizim yapmaya karar verdim gerçekten ilham veriyor bu güzel çalışmalar. Bu arada gerçekten hepsi ayrı ayrı tat veriyor insana... Üniversiteye hazırlanıyorum boş vakitlerimi böyle değerlendirmek istedim. Gerçekten çok bu çalışmalarınızı paylaştığınız için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle hoşgeldin, sefalar getirdin. Çok erken bi zaman diliminde çizime başladığın için de çok şanslısın, gerçekten çok kıskandım şimdi. Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsan Kadıköy Anka Sanat'ta ve Güven Sanat'ta bulunuyor, fakat aynı fiyatlara çok daha farklı markaların daha kaliteli ürünleri de var, bi gez bak. Belki de senin tarzına uygun çok daha güzel seçenekler olacak. Eğer İstanbul dışında oturuyorsan internet yolunu dene, Türkiye'de bulamazsan Moleskine'in kendi internet sitesinden alabilirsin, en geç bir hafta içinde elinde olur. Kalem konusunda da tek kriterim mürekkebin suya dayanıklı olması, bu iş içinde Sakura Pigma Micron çizim kalemi kullanıyorum en çok, dolmakalem de kullanmayı çok seviyorum, onun için de suya dayanıklı mürekkepler kullanıyorum. Bu blogun asıl amacı sizin gibi çizerlerle tanışmak, fikir alışverişinde bulunmaktı, öyle de kalmasını ümt ediyorum. Memnun oldum çok. Eğer düzenli olarak çiziyorsan bana iletişim adresini mail atar mısın, urban sketchers Türkiye grubu kurmak için çabalıyorum, bu sebepten ulaşabileceğim her yerindeçizere ulaşmak istiyorum. Çizimlerini de görmek isterim. Blog için kullandığım mail adresi yerindecizer@gmail.com

      Sil
    2. Maalesef, düzenli çizim yapan biri değilim. Umarım ileride kendimi geliştirdiğim zaman iletişime geçerim sizinle, kendinize iyi bakın. İlgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.

      Sil