11 Haziran 2017 Pazar

Hafta Sonu Çizimleri (Weekend Sketches)


     Çizmekte en çok zorlandığım objeler genellikle, silindirik, elipsoidal yahut küreye yakın olanlar. Halen daha bu objeleri çizme konusunda kayda değer bir mesafe kat etmiş değilim. Bu sebepten çok sevmeme rağmen hala uçakları istediğim gibi çizememekten yana şikayetçiyim. Bu resimleri pek paylaşmaya gönlüm olmasada kendi gelişimimi gözlemlemek adına, burada bulunmasının güzel olacağına inanıyorum.


     The objects that most challenging ones for me to draw are generally cylindrical, ellipsoidal or nearly spherical ones. I still haven't been able to increase my abilities to draw such kind of these objects yet. Although I like them so much, I still got trouble because I couldn't draw those beautiful aircrafts as I want to. The reason why I want to share these terrible pictures in here is to see my evolution by the time.



2 yorum:

  1. İfade ettiğiniz gibi bana da zor gelen objeler. Bir de su dolu bardak, sürahi gibi şeyler var. Zannediyorum ışık konusunda öğreneceklerimiz olmalı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz benden çok ileridesiniz Ali Bey, benim sanırım şu anda çok daha büyük sıkıntılarım var. Üniversitede teknik resim dersini bilgisayarda görmenin zararları hep bunlar.

      Sil