29 Haziran 2016 Çarşamba

Evangelistra Rum Kilisesi(Evangelistra Greek Chirch)


     Bugün işim olan yerlerin arasına yeni bir lokasyon daha eklendi, yol üstünde Evangelistra Rum Kilisesini öğle arasını fırsat bulup çizdim hemen, henüz tamamlanmamış durumda olsa da paylaşmak istedim. Bu kilise baya hoşuma gitti, bu kiliseye ait ilerleyen günlerde büyük ihtimalle daha çok resim göreceksiniz, ikinci resim ise Sanayi Mahallesi Metro İstasyonu.

     Today, i added new business location to my work map. When arriving there, i spotted this beautiful church and started to drawing. It's name is Evangelistra Greek Chirch. Even i couldn't finished it yet, i want to share it with you, probablyi'll finish it tomorrow. Second picture is one of my subway station.


2 yorum:

  1. ALEKSANDROS MEYDAN7 Mart 2023 21:35

    Kilisemizin çizimlere konu olması ve ilgi duyulması bizi son derece mutlu ediyor. Yalnız Evangelistra Rum Kilisesidir, Ermeni değil.
    Evangelistra Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar Aleksandros Bey, düzeltme için çok teşekkür ederim. Başlığa doğru yazıp alt tarafa yanlış yazmam da ayrı bir sakarlık. Aslında bizim bu şekilde sokakta çizim yapan bir ekibimiz de var eğer imkan olursa kilisenin iç kısmında da çizim yapmayı çok isteriz doğrusu. Özellikle deprem sonrası biraz çizim konusunda telaşa düştük, çizilmedik bina kalmasın diye. Dediğim gibi ekipçe de çizebilmeyi çok isteriz.

      Sil