4 Mart 2018 Pazar

USK Istanbul Eminönü Eskiz Buluşması



     Bu Pazar günü anladık ki USK İstanbul çizerleri olarak hepimizin aklından zoru var. Bugün İstanbul sınırlar içinde olanlar az çok nasıl bir fırtına koptuğundan haberdardır. Bu yağmurda dışarı adım bile atmak büyük bir hata iken bugün altı çizerle birlikte sokakta çizim yaptık.
     Sağolsun ecdad gün gelirde birileri yağmurda çizim yapacak yer arar da bulamaz diye bizlere bu çeşmeyi yapmış. Bizde yağmurda kendimizi buraya zor attık. Sonrasında da çizebildiğimiz kadar resim çizdik saklana saklana. Bu Usk İstanbul işi gittkçe daha da garip bir hal alıyor. Bir gün bir çizerimiz Grönland'da Eskimo evlerini çizip, paylaşacak olursa hiç şaşırmayın. Bu kafayla herşey mümkün. 
     Grubun resimlerini ve daha fazlasını USK İstanbul blog sayfasından ve Instagram'dan takip edebilirsiniz. Benim çizmiş olduğum resimler de aşağıda. Benim en sevdiğim çizim günlerinden biri oldu bugün, resimler de umarım hoşunuza gider.




2 yorum:

  1. Böyle yağmurlu çamurlu bir günde hem de sokaklarda taş üstünde yokluk içinde, özel cafelerde sıcacık oturmak varken 6-7 kişi bir araya gelebiliyorsa tahtaya vurmak lazım. Sağlam bir grup olmuş. Allah grubunuzu fesatlandardan, karaktersizlerden korusun. Birbirinize sıkı sıkıya sarılıp kimsenin grubunuza nifak tohumları ekmesine izin vermeyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun Ali Bey, ister istemez gruplar büyüdükçe farklı düşünceler ve hareket tarzları gruplaşmaya neden oluyor. İşin aslı güzel bir biçimde, insanların birbirini kırmadan ayrılabilmesi. Biz bunu beceremiyoruz, ayrıldığımız zaman tüm köprüleri atıyoruz. Umarım böyle bir durum olmaz

      Sil